kerja..kerja..kerja

Ini adalah sebuah restoran steakhouse di keramat. Nama restoran ni agak islamik sikit, ‘AZEEZAH AL-ANSAR Steakhouse’. Untuk perhatian, ini bukannya artikel tentang sebuah restoran or makanan. Sebenarnya ini adalah job description dimana kawan aku, nama en faris telah diberi tugasan dari puan Azizah(owner Azeezah steakhouse ni). Oleh kerana en faris ni baik, maka di’hire’nya 2 org lagi partner satu sedara Azlan n satu lagi aku. So, aku taknak lepas peluang aku sambar je la job ni.Tambahan tgh cuti semester, bosan jugak takda keja pape..So, bercerita tentang progress , sebenarnya kerja kami masih lagi di peringkat permulaan, dimana kami dikehendaki utk mengubah identiti restoran asal menjadi lebih kontemporari tanpa menghilangkan identiti islamiknya..oleh itu, first thing logo dah ditunjuk, dan client pun dah bersetuju dgn logo seperti tertera di banner atas (ciptaan en. Azlan). Oleh itu, utk perkembangan seterusnya, sila tunggu post berikutnya utk perkembangan tentang projek ini..huahua

p/s : tagline di banner kat atas bukan official pnya, tu aku hentam2 je..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s