Sudah print! – syok raya

Sebelum ni, aku ada post pasal gmbar raya ni kat sini. kali ni 3 gmbar trpilih dah diframekan.lepas ni nak try gmba lain pulak! 😀

Untuk keseluruhannya, boleh kata ok je la. sebab kedai print gmba ni dah edit gmba ni ter’over’ cerah.dan frame aku dah suruh space putih kasi sama sume, ni space antara gmba tu boleh jadi nipis pulak. tp  tp takpelah, maybe dia terlupe, dimaafkn. papepun, terima kasih ye abg kedai gmbar & kedai frame!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s